top of page

Arriba Sant Jordi!



Bon dia super alumnes!


Com ja sabeu s'acosta Sant Jordi, i com cada any a la nostra escola oferim als nostres estudiants poder participar a través d'un poema, una carta o bé una historia als jocs florals.


Aquest any, hem decidit canviar una miqueta la metodologia i oferir-vos una activitat molt més divertida i amb la que podreu deixar volar la vostra imaginació, i això ens encanta, i n'estic segura que a vosaltres també.


Els canvis són que en comptes de fer les vostres propostes de manera individual, aquesta any farem una historia tots junts com a classe, que us sembla? Potser ara mateix esteu pensant "com podem això tots junts?" NO PATIU!


A continuació us deixo un enllaç on trobareu una plataforma anomenada Guerreras de la historia. Amb aquest recurs podreu començar a crear la vostra historia individualment, però seran els vostres companys qui l'aniran reescrivint i donant forma.



Perquè hem triat aquest recurs? Doncs bé, com a la nostra escola ens agraden molt els treballs en grup, hem pensat que quina millor manera que aquesta? Una historia creada per tota una classe.


Anirem treballant en la nostra proposta per als jocs florals durant les estonetes de tutoria, tot i així, si algú s'anima i vol fer-ho a casa, no hi ha cap problema!


Segur que surt una super historia.


RECORDATORI: L'estructura d'una historia conté inici, nus i desenllaç!!


Fins la propera, i que gaudiu del cap de setmana!


21 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page